Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » DayZ vagy H1Z1?

DayZ vagy H1Z1?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A H1Z1 még nagyon új, tele van bugokkal. Viszont gyenge gépeken sokkal jobban fut, van benne rendes testtáj-megkülönböztető sebesülési rendszer (a fejlövés halálos), és egész komoly craft-rendszer.

Szóval nekem a H1Z1 szimpatikusabb, de igazából egyik sem a zombik elleni küzdelemről és a túlélésről szól, hanem arról, hogy elkerüld a paraszt játékosokat, akik szerint baromi jó poén a gyengébbeket szívatni és legyilkolni.

2015. febr. 10. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő szimpatikus, bár egyet kell értenem az előttem szólóval.

Annak idején, mikor többek között én is megvásároltam, a DayZ sem volt több, mint most az újabban megjelent, hasonló Early Access játékok. Bár ha már mindenképp Early Accesst veszek, akkor DayZ, az a megjelenése óta sokat fejlődött, többé-kevésbé jó irányba. Na persze, az optimalizáltsága a mai napig nem valami fényes.

Nézz meg róluk gameplay videókat, esetleg kritikákat, a saját ízlésvilágodat csak te ismerheted, hogy melyik jön be inkább.

2015. febr. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!