DayZ vagy H1Z1?
A H1Z1 még nagyon új, tele van bugokkal. Viszont gyenge gépeken sokkal jobban fut, van benne rendes testtáj-megkülönböztető sebesülési rendszer (a fejlövés halálos), és egész komoly craft-rendszer.
Szóval nekem a H1Z1 szimpatikusabb, de igazából egyik sem a zombik elleni küzdelemről és a túlélésről szól, hanem arról, hogy elkerüld a paraszt játékosokat, akik szerint baromi jó poén a gyengébbeket szívatni és legyilkolni.
Nekem mindkettő szimpatikus, bár egyet kell értenem az előttem szólóval.
Annak idején, mikor többek között én is megvásároltam, a DayZ sem volt több, mint most az újabban megjelent, hasonló Early Access játékok. Bár ha már mindenképp Early Accesst veszek, akkor DayZ, az a megjelenése óta sokat fejlődött, többé-kevésbé jó irányba. Na persze, az optimalizáltsága a mai napig nem valami fényes.
Nézz meg róluk gameplay videókat, esetleg kritikákat, a saját ízlésvilágodat csak te ismerheted, hogy melyik jön be inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!