Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Fps prblémám...

Pleo kérdése:

League of Legends Fps prblémám.60 fps em van fixen nem csökken és nem is nő. Bármit is csinálok vele. Video karit is átálítottam teljesitmenyre.2 gb ideo kari 8gb ramom van?

Figyelt kérdés
Fps Probléma

2015. febr. 10. 13:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Hali! Nekem is van hasonló problémám de mégse ugyan az. Nekem az a problém ha az fps em az fixen 60 se előre e hátra nem mozog pedig a gépem jó és többnek kéne lennie az fps nek. Video kártyát is átallítottam teljesitmenyre.8gb ram 2 gb video kari i7 procim van. Vki vmi megoldás?
2015. febr. 10. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:

be van kapcsolva a vsync, a grafikai beallitasoknal

es ajanlott ugy hagyni, azert fix 60, mert a monitorod ennyire kepes, es a jatek igazodik hozza, igy a gep nem megy foloslegesen max teljesitmenyen

2015. febr. 10. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Komolyan, ez a rakatnyi FPS huszár manapság.

Tudod te mire jó 60 feletti fps? csak akkor jó, ha a monitorod bírja a 120 Hz-et, így max 120 fps-t tud kezelni valós időben, de az emberi szem már 60 felett nem lát különbséget. Szóval tök baromság feljebb rakni.

Ha mindenképp igazi kis fps huszár akarsz lenni, akkor kapcsold ki a vsync-et, az fps korlátot meg 60-ról állítsd át korlátlanra (utolsó). De mint írtam, teljesen felesleges.

Amúgy 60 fps nem probléma, hanem pont optimális.

2015. febr. 10. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Te megválaszoltad a saját kérdésed? XD
2015. febr. 10. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Igen, és fel sem tűnt neki! A lényeg, hogy jól elbeszélget saját magával. :D
2015. febr. 10. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Forever alone xD
2015. febr. 10. 18:43
 7/8 A kérdező kommentje:
:D :D :D :D el én :D köszi az infókat :)
2015. febr. 11. 00:50
 8/8 Csak egy roland válasza:

Igazad van, annyival kiegészíteném, mivel nem mondtad meg, hogy mire jó a 120 fps, hogy ha esetleg valami miatt leesik akkor nem 20-ra esik le hanem mondjuk 90-re és nem veszel észre különbséget játék közben...ezen kívül tényleg semmi másra nem jó, csak e-pénisz mérésére...

2017. máj. 9. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!