Van Minecraft buckitos szerverem, átálítottam az onlinemode-ot false-ra, de mindig visszaváltja true-ra. Hogy lehetne megcsinálni?
Ezen én is sokat gondolkodtam annó, de szerencsére logikusan gondolkodtam.Ugye azt Te is tudod, hogy a RUN.bat tal lehet elindítani a szervert.De a jegyzettömbbe(amit majd RUN.bat-nak fogsz elnevezni)azt írd át vagy csinálj egy újat.
DE abba ez legyen:(ha Windows-od van)
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
(ha Linux-od van)
#!/bin/sh
BINDIR=$(dirname "$(readlink -fn "$0")")
cd "$BINDIR"
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
Majd miután a szerveredet elindítottad az új RUN.bat-tal állítsd le és írd át a server konfig fájlában az online-mod-ot false-ra.Ennyi.Remélem segítettem.
Nekem is Ez a problémám sajnos,és ez miatt,ugye true-ra vált,és a szerver ezt írja:"Can't reach server."
Nem tudom mi lenne a megoldás,mert az löttem lévő 1. írt,megcsináltam,és nem jó,még mindíg:/
Nagyon,nagyon örülnék,ha meglehetne oldani:/
Sőtt,azt hidtem a gépemmel van baj,mert az elött működött,meg minden,csak ma jöttek beszerelni gyorsabb Internetet,és megváltozott az IP Cím,az baj?:/
Segítsetek kérlek. Előre is köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!