Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Blizzard milyen üzleti...

A Blizzard milyen üzleti elgondolás alapján dobta piacra a Heroes Of the Storm-ot?

Figyelt kérdés
Ott van az egyeduralkodó moba ami nagyrészt ingyenes, a LoL. Ők kidobnak egy fizetőset, ami valószínűleg még tök kiforratlan is. miért? Mi ebbe nekik a pláne?
2015. febr. 6. 22:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én egy darabig loloztam,és a félreértés kedvéért nem mondtam hogy a lol egy nagy szar,csak az sem tesz jót egy játéknak ha 360 fokban meg van csavarva,néha egy játéknak elég egy stratégia,nem mindenkinek van kedve örökké rúnákkal dobálózni,és hiába játszák 50millióan,a fele afkol,sír,és ugyan úgy tönkre van téva ahogyan a többi játék is,és a híresség nem csak azon múlik hogy milyen jó lett a játék,lehet attól és hogy sokat híresztelik,ergo sok pénze van a Riot-nak,vagy csupán az egy bolond százat csinál a sok kisgyerek ráveszi a másikat hogy játszanak együtt,mert mami nemvett jó gépet,és lássuk be,nincs olyan gép amelyiken nem fut el a lol.
2015. febr. 7. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
11. senki se beszélt arról hogy azért játszák a lol-t a legtöbben mert a legjobb.hanem arról volt szó hogy az egyik kommentelő állítása szerint a moba nem népszerű,és meg lett cáfolva,szóval nem értem a kommented
2015. febr. 7. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:

10.-es. Látom a sok LoL kiveszejtette belőled a szövegértési képességet. Nem mondtam hogy csak 4 percet játszottam, azt mondtam hogy 4 perc alatt megtanultam és nem volt nagy kunszt leszántani a mapot. A grafiákja nekem meg azért nem tetszik, mert túlplasztikázott és nekem túlságosan élénk is.

Játszhatják akárhány millióan, attól még tudást nem igénylő dotautánzat marad, ha egymilliárdan játsszák, akkor is. Én elhiszem hogy te nagyon szereted hogy így véded, de egy jó LoL-os semmit nem ér jó dotások ellen, míg fordítva igen. Játszottam LoL-t ha nem is nagyon sokat, de pár tucat gamet biztos lenyomtam.

2015. febr. 7. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
13. attól hogy pár kezdőt sikerült megölnöd még nem fogsz tudni játszani,a játékhoz annyi közöd van mint másik 30 millió játékosnak akik a 12 éves gyerek szintjén értik meg a játékot mint te is,nem tudom hogy a dota milyen szinten csapat játék,de a lol kizárólag az,és amíg ezt nem tudod felfogni addig esélyed sincs ebbe a játékba rendesebb szintet elérni,mint mondtam maga a játék viszonylag gyorsan megtanulható ,és le van butítva az alap szint hogy a magad fajták is tudjanak játszani vele,de ne mond hogy azzal a pár game-es tudásoddal jobban tudsz játszani nálam,pedig én se vagyok azon a szinten ahol a játék igazán elkezdődik és értelmét nyeri,és nem,akármilyen jó dotás vagy,semmit se érnél ellenem:) pedig nem vagyok jó:)
2015. febr. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!