A Blizzard, már elkezdte osztani a Zárt Béta kulcsokat a Heroes of The Storm nevű játékhoz?
Elvileg január 14.-én van Európában a zárt béta megjelenése, de azokat akiket eddig kérdeztem senki sem kapott béta kulcsot a Heroes of the Storm-ra.
Nem tudom, hogy csak a Blizzard nem képes tájékoztatni senkit, hogy ténylegesen mikor is oszt béta kulcsot (ezalatt normális időpontot értek) ,vagy nekünk nem volt szerencsénk.
A játék nekem nagyon tetszik, 2 évet LoL-oztam, de számomra a Hots több szempontból is jobb mint a League of Legends(LoL), ezért is szeretnék bekerülni a béta tesztelők közé.
Ha valaki tud időpontot, hogy mettől meddig osztanak kulcsot, az kérem válaszoljon plusz az is, aki már kapott.
A tesztek már múlt év óta folynak. Employee, Friends&Family, Streamer, Technical Alpha Tester(ilyen sorrendben volt kulcs osztás). Most azok kaphatnak akik eddig nem és igen januárban kezdőzött Closed Beta (de én úgy tudom 13.-án). A tesztelők VÉLETLENSZERŰEN lesznek kiválasztva, csak nekünk (akik már Alpha-ban játszottak 100% hogy van Beta hozzáférésünk)(Igen nekem van hozzáférésem, még múltévről).
Hogy lehetsz "kiválasztott"?
Beta-OptIn-t meg kell csinálnod a battle.net accountodon.
Ehhez szükséged van egy teljes verziós fizetős játékra (Nem Hearthstone, de legacy lehet SC, DiabloII, WCIII)
Itt a link: [link]
Amennyiben nem bízol a linkben jelentkezz be (ahol szoktál) fent kattints a Accounts-ra és ott találsz (jobb oldalt a játékok mellet) egy Beta Profile Settings, ott bepipálod amire jelentkezel letöltöd az oldalon található programot (rendszeradatokat gyűjt pl.: milyen videokártyád van,...) és lesz egy Send gomb azzal elküldöd.
Amennyiben kiválasztanak kapsz egy e-mailt és a Battle.net-en megjelenik a játék. Nem kell kódokat írogatni ezzel is kizárva az Ebay kódokat(amik egyébként csalások).
Ha egyéb kérdésed van ide kommentelj (ne privát) vagy a [link] kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!