CS:Go?
március végén meg jön a chroma (színözön) pályák ha minden igaz.
Cs annyival jobb, hogy a rosszabb grafika maitt pontosabbak a hit boxok, viszont a védelme egy kalap lótúró, ezért nem is szoktam már cs 1.6-ozni, tele van 10 éves vérpistikékkel, akik az aim+wh-ra verik a mellüket, csak tudnám minek, szerencsére életben nincsen csalás kód meg hasonlók, majd jól pofára fognak esni.
Még jó, hogy nem mindenki olyan kis nyomorék, mint te.
Gondolkozzál már el, ha mindenki letöltené az összes játékot, a stúdióknak nem lenne bevétele, így sorban zárnának be. Ebből pedig az következik, hogy nem lenne új játék, amivel játszhatnál.
Letöltöd, oké, de ne verd rá a melled mint valami degenerált. Én is le szoktam tölteni játékokat, de ami tetszik, azt meg is veszem, megtisztelem vele azokat az embereket, akik több száz, esetleg ezer órát töltöttek el a programozásával. És még sokan csodálkoznak, hogy az ilyen hulladék hozzáállás miatt nincsenek hivatalos magyar feliratok a játékban, pedig pontosan ez az oka, a "letőtöm me ingyé van" hozzáállás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!