Steamen egy haveromat felszeretném venni barátnak de viszont amikor rámegyek hogy "Barát hozzáadása" azt írja hogy:"A Steam közösség egyes funkciói csak akkor válnak elérhetővé, ha már vannak játékok a steam fiókodon. " Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pedig 2 napja vettem meg a CS:GO nevű játékot. Mit tegyek?2015. febr. 5. 17:44
11/18 A kérdező kommentje:
Angolul sincs semmi
2015. febr. 8. 16:46
12/18 anonim válasza:
Közvetlenül a Steamről vetted a játékot vagy kulcsos oldalról? Mer ha kulcsos oldalról akkor azér nemjó.
Ja és tök mind1 hogy benn van egy free to playes játék az nem számít !!
13/18 anonim válasza:
Én kulcsról vettem meg a játékot, de a steam support oldalán azt írták, hogy akkor vagyok teljeskörű tag ha: ,,Már vásároltál Steamen legalább egy dolgot vagy ha kulcsal vásároltál valamit.''
Nem szó szerint idéztem de a lényeg ugyanaz, szóval nekik mind1, hogy hogyan vettem meg.
14/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy nem találsz semmit googleba... én szó szerint beírtam a hibaüzenetet, és egy cosmót dobott ki...
Tessék: [link]
A lényeg nagyjából annyi, hogy steamen kell venni játékot, és nem boltba. A kérdés, hogy hol vetted a játékot.
15/18 anonim válasza:
Bár nem számít hogy hol vetetd... ha steamen veszel még valami játékot, akkor utána már jó lesz.
16/18 anonim válasza:
Én eldöntöttem hogy inkább veszek egy nagyon olcsó kis játékot steamen pár száz forintért és el van intézve.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2015. febr. 11. 15:54
18/18 én a háboru válasza:
Igen ! Persze pár szász forint? Olvasd már el kérlek részletesen! 5+ euronál lesz teljes körű tag.... sac 2500ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!