Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen egy haveromat felszere...

Steamen egy haveromat felszeretném venni barátnak de viszont amikor rámegyek hogy "Barát hozzáadása" azt írja hogy:"A Steam közösség egyes funkciói csak akkor válnak elérhetővé, ha már vannak játékok a steam fiókodon. " Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pedig 2 napja vettem meg a CS:GO nevű játékot. Mit tegyek?

2015. febr. 5. 17:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Angolul sincs semmi
2015. febr. 8. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Közvetlenül a Steamről vetted a játékot vagy kulcsos oldalról? Mer ha kulcsos oldalról akkor azér nemjó.

Ja és tök mind1 hogy benn van egy free to playes játék az nem számít !!

2015. febr. 8. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Én kulcsról vettem meg a játékot, de a steam support oldalán azt írták, hogy akkor vagyok teljeskörű tag ha: ,,Már vásároltál Steamen legalább egy dolgot vagy ha kulcsal vásároltál valamit.''

Nem szó szerint idéztem de a lényeg ugyanaz, szóval nekik mind1, hogy hogyan vettem meg.

2015. febr. 9. 08:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy nem találsz semmit googleba... én szó szerint beírtam a hibaüzenetet, és egy cosmót dobott ki...

Tessék: [link]

A lényeg nagyjából annyi, hogy steamen kell venni játékot, és nem boltba. A kérdés, hogy hol vetted a játékot.

2015. febr. 9. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Bár nem számít hogy hol vetetd... ha steamen veszel még valami játékot, akkor utána már jó lesz.
2015. febr. 9. 12:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Én eldöntöttem hogy inkább veszek egy nagyon olcsó kis játékot steamen pár száz forintért és el van intézve.
2015. febr. 10. 07:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2015. febr. 11. 15:54
 18/18 én a háboru ***** válasza:
Igen ! Persze pár szász forint? Olvasd már el kérlek részletesen! 5+ euronál lesz teljes körű tag.... sac 2500ft
2015. aug. 13. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!