Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak, hogy kijöjjek...

Mit csináljak, hogy kijöjjek onnan? (Aion)

Figyelt kérdés

Sanctum-ban, a liftre próbáltam felugrani, és lent kötöttem ki, ahelyett, hogy meghaltam volna......erre a legaljára sikerült lerepülnöm, látok magam felett egy függőhidat meg egy épületet.....Arra még rá tudtam keresni, mert elvileg Sanctum alatt valami "játszótér" van kialakítva a technikai emberkéknek próbálni a textúrákat, tárgyakat, stb....

Namármost, valahogy beszorultam 2 totál szűk szikla közé....."Escape" kilőve, teleport semerre sem működik, repülni sem enged...és azt olvastam, ha valaki ide lejön, akár azért "BAN" is járhat O.O Pedig nem áll szándékomban! xD

2015. febr. 4. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

a hazateleportalas vagy scrollok se mukodnek?

a kepessegeknel az Actions fulnel van valami plusz hazateleportalo skill, allitolag azt erre a celra talaltak ki, en egyszer se ragadtam be

2015. febr. 5. 05:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam még tegnap, de köszi! :)
2015. febr. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!