Wow privát szerver. Létezik ilyen?
Mivel az eredeti wowot jelenleg nem tudom megfizetni, ezért arra gondoltam, hogy keresek egy privát szerót. Még sosem játszottam egy ilyen szerveren sem, nem tudom hogyan működnek, milyenek vannak. Ezért azt szeretném kérni, hogy valaki aki kicsit jártasabb a témában, esetleg ajánlhatna valamit.:) Egy olyan szervert keresek, amin:
- Világszerte játszanak, angol nyelvű, de magyarok is lehetnek azért.
- Sokan vannak, van élet a szerveren
- Ugyanolyan, mint az eredeti: A játék menete ugyan az, pl. a szintelés nem gyorsabb.
- Nem bugos, nem laggol.
Valaki aki ajánlana nekem egy ilyen szervert, azt nagyon megköszönném. Eredeti wowon összesen 2 hónapot játszottam, az is régen volt már, szóval még elég kezdőnek számítok, nem nagyon értek hozzá.:D
a tort szerok mind bugosak es le vannak kesve a kiegeszitokkel, plusz tele vannak 10 eves pistikekkel akik rambonak hiszik magukat
a szintezes is valoszinu gyorsabb mindenhol
magyar szero is van, Tauri
- Világszerte játszanak, angol nyelvű, de magyarok is lehetnek azért: Molten wow, bármelyik szervere, mondjuk a Ragnaros népszerű lich kinges realm, de van pandás is meg cata.
- Sokan vannak, van élet a szerveren: 3500-500 player
- Ugyanolyan, mint az eredeti: A játék menete ugyan az, pl. a szintelés nem gyorsabb. : csak 1-1 realm van, de azon kevés a player, 2400 körül
- Nem bugos, nem laggol: molten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!