1/12 anonim válasza:
Ha akarsz...
Szerintem jó kikapcsolódás, ha nem nyerni, hanem játszani mész.
4/12 anonim válasza:
Inkább dotázz. Sokkal jobb. A dota1 természetesen :)
5/12 A kérdező kommentje:
mi az a dota?:D
2015. jan. 31. 20:19
6/12 anonim válasza:
Ami alapján csinálták a lolt...
7/12 anonim válasza:
Mindenki arra mondja, hogy jó amivel játszik. Én játszottam mind2-vel és valljuk be a lol jobb, igaz a micro hiányzik belőle, DE nincsenek olyan nagy hardcounterek, folyamat megy a balance és sokkal ütemesebben fejlődik.
Amúgy ha lolozni kezdesz, mindenképpen csak Westre gyere. A magyarok szinte már elfogytak onnan, de jobbak a játékosok és nem is szídnak annyit. Emellett kevesebben lépnek ki meccs közben.
8/12 anonim válasza:
Utolsó, azzal ugye tisztába vagy, hogy a LoL a Dota butított változata, olyanoknak, akik nem elég jók a Dotához? :D
9/12 anonim válasza:
Butított vagy sem, dinamikusabban fejlődik és talán a butítás miatt de élvezetesebb is.
10/12 anonim válasza:
Csak akkor fogj bele, ha iszonyatos mennyiségű szabadidőd van. Egyrészt több száz óra gyakorlást igényel, másrészt a MOBA-k esetén nincs olyan, hogy leülök 10 percet játszani, legalább háromnegyed óra egy meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!