Hogyan lehet legolcsóbban teljes körü felhasználónak lenni Steamen?
Figyelt kérdés
Most nem szivesen vennék játékot , mer nincs olyan dolog leárazva ami érdekelne.
Na de igy amig ingyenes játékok vannak a fiókomba addig nem tudok senkit barátnak jelölni .
350 Ft van a Paypalomon én arra gondoltam , hogy egy olcsó játékot veszek g2a-ról és beaktiválom Steamen . Ez igy jó lene?
Mer steamen minimum 5 eurot lehet csak rá utalni , és mint mondtam most semmi játék nem érdekel.
2015. jan. 31. 15:32
1/3 anonim válasza:
ha kódot váltasz be, azzal nem leszel teljes jogú felhasználó, hiszen kaphattad is ajándékba.
Steam-en keresztül kell venni valami olcsó kis sz *rt (leárazás), vagy 5 eurót feltölteni a számládra.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2015. febr. 1. 10:36
3/3 A kérdező kommentje:
És ha összekapcsolom a bankártyámat vele akkor is min 5 eurót kell ráraknom?
2015. febr. 1. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!