Hol lehet a legolcsóbban PS4-et venni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg új gép kéne. Mert láttam, hogy Amerikába már 400$-ért(92ezer ft kb) lehet kapni GTA V és TLoU játékokkal. Itt egy ilyen csomag min 13000-14000 annyit meg sokkalok érte mert kell még PS+ és még egy kontroller a normális játékhoz az úgy meg már 180.2014. nov. 16. 14:50
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, egész jó áron vannak. Most az Extreme Digital Black Friday akcióira leszek kiváncsi ahol beszerzési ár alatt adják majd a cuccaik, hátha lesz 95 körül, annak örülnék.
2014. nov. 16. 16:10
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy én leszek a hülye, de minek neked PS4, ha már most ezzel foglalkozol, hogy hol lehet a legolcsóbb? A konzolvilág.hu-n amúgy, de a játékok hozzá 10-15.000Ft, úgyhogy inkább hagyd. A magyaros "black friday"-hoz ne fűzz sok reményt. Most 130.000 ott az extreme digitalnál egy alapgép, te meg 95.000 alá várnád? Hát ez nem Amerika, ne viccejj már. Azokat a cuccokat fogják leárazni, amiket nem vagy csak alig viszik.
5/7 anonim válasza:
"Lehet hogy én leszek a hülye, de minek neked PS4, ha már most ezzel foglalkozol, hogy hol lehet a legolcsóbb?"
Legtöbb ember nem hülye mint a "mediamark reklámban" nem fognak +10ezerrel többet fizetni amikor ugyan azt kapja
6/7 anonim válasza:
En se ertem hogy miert baj ha valaki valamihez a leheto legolcsobban szeretne hozzajutni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!