Steamen megvett nem steames játékoknál marad 1 fül játékon belül (cd kulcs emlékeztető)?
Több olyan játékom is van steamen, ami eredetileg nem az ő tulajdonuk (pl Origines Alice: Madness Return, Splinter Cell: Blacklist és társai). Amikor ilyen játékot használok, bejelentkezik egy másik fiókba (origin, uplay meg egyebek, ahol van fiókom), majd elindul a játék.
Csakhogy: minden esetben ott marad a jobb alsó sarokban a CD kulcs kiírása (pedig más fiókba mindig be kell adni a steam által adott cd kulcsot, szóval nem is értem, tök felesleges), és nem tudom eltüntetni.
Ez a pontos szöveg:
Ez a steames játék az alábbi speciális termékkulcsot igényli. Mikor a játék kéri, az itt látott módon írd be (cd-kulcs) Az üzenet bezárásához nyomd meg Shift+Tab
Hiába lépkedek ki másik alkalmazásra shift+tab-bal, b**zik bezárni/eltüntetni a cd kulcsot, ez pedig elég terebélyes területet kitakar a jobb alsó sarokban, emellett nagyon irritáló is.
Hogy lehetne ezt a kis mocskot eltüntetni?
Előre is köszi.
2.
Pont ezt írtam le, shift tabbal alapvetően másik futtatott folyamatra vált és ott marad, amikor visszalépek.
1.
Megnézem, hátha megtalálom. kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!