Miért költenek az emberek freemium játékokra?
Figyelt kérdés
Ki miért vásárol?2015. jan. 27. 23:23
1/8 anonim válasza:
Azt még úgy-ahogy megértem, ha mondjuk egy erősebb fegyvert, gyorsabb autót, új pályákat, stb. vesz valaki pénzért. De hogy képes valaki skinekért, kozmetikai cuccokért vagyonokat kiadni, az számomra felfoghatatlan.
2/8 anonim válasza:
garazshelyeket vettem War Thunder-ben mert szuksegen volt rajuk
es mert tetszik a jatek es a fejlesztok megerdemlik a fizetesuket
a skinneseket is meg lehet erteni, ok ki akarnak tunni a tomegbol
3/8 anonim válasza:
De kit érdekel a skin a tulajdonosán kívül? Meg fogják bámulni az ellenfelek, hogy "hű, milyen festés volt azon az AK-47-esen, amivel az a csávó fejbelőtt"?
4/8 anonim válasza:
van akit igen, bar nem sokan igaz
anno en is pl vettem mmoban fekete festeket a gearemhez mert Nekem tetszett az a skin feketeben
5/8 anonim válasza:
Én biztos hogy egy fillért nem költenék 1 játékért sem
7/8 anonim válasza:
Az Unturned-hez megvettem a premiumot, mert tetszett a játék és úgy gondoltam megérdemli a fejlesztő.
Robocraft-nál vettem premium pénzt, mert kevés időm van játszani és azzal gyorsíthattam a robotjaim fejlődését. Mivel az azonos fejlettségű robotok kerülnek egy csatába, még csak tisztességtelen előnyhöz se jutok vele (ami szerintem élményromboló), csak időt takarítok meg vele.
8/8 anonim válasza:
Nem kevesen szoktak irigykedni arra akinek egy szep skine van. Van mikor meg is dicserek a másét. Na meg statusz szimbolumnak is tekintik egyesek a tobb szaz euros ritka skineket. Mar csak az exkluzivitas miatt is megvesznek valamit. Ha az ember tobb ezer orat ol egy hobbiba azt egyedibbe akarja tenni. Hiszen baromi sokat latja es hasznalja. Ilyenkor igaz embertol fugg nem sajnalja a penzt. Legyen az egy kocsi festes vagy ingame skin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!