Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most veszek a gépembe dolgokat...

Most veszek a gépembe dolgokat. Ez így élvezhető gép lenne játékokra? (multiplayer) CoD2, CoD4 stb.

Figyelt kérdés

Így fog kinézni a gépem:

proci: AMD Athlon II X4 750K

vga: ATI Radeon 4800 Series

RAM: 2gb DDR3

Alaplap: Gigabyte DDR3

op.rendszer: Windows 7 Ultimate 32bit

Táp: 220V

Ja,és tudnátok mondani egy ,,körülbelüli" FPS-?

Tudom,hogy egy játék már ha 3 számjegyű az fps az már jó:D Csak kíváncsi vagyok mennyi a max FPSem:) Normális válaszokat kérek:D Előre is köszönöm!

2014. okt. 29. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem CoD4 olyan 40 fps-el menne rajta. A régi játékokhoz jó, de arról ne is álmodj, hogy Bf4, GTA 5, Wolfeinstein, meg hasonló új és jövőbeli játékok futni fognak rajta.

Egy egy 512mb-os kártya igaz? Legalább 1GB-os kéne, és abból is a jobbfajta pl egy Saphire. A processzort eléggé dicsérik, az jó lesz, viszont legyen benne legalább 4GB DDR3 ram.

2014. okt. 29. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
1GB-os vga. Nekem cod2-re mondtak 500fps-t vagy annál többet szóval nem hiszem hogy a cod4 40fps lenne.
2014. okt. 29. 17:59
 3/4 anonim válasza:
Miért kell neked 500 fps? 500Hz-es monitorod van? 60Hz-es monitornál nem látsz különbséget a 60 és az 500 fps között. Most ezt valami menőzésnek akarod venni?
2015. máj. 29. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

#3: Ha nem játszottál FPS játékkal kár hozzászólni.

60 Hertzes monitoron szemmel láthatóan tényleg nem fog többet érzékelni, de pl. magasabbat ugrik 500 FPS-el mint 60-al

2015. máj. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!