Hogy lehet 1 pisztoly újratölteni ha mind kilőtted a tárat? (kérlek lépésenként írd! )
én imádom a lőfegyvereket...na figyuzz:
kilövöd a tárat...ha kiürült, a szán hátraugrik és ottmarad (az a sík a pisztoly csöve körül, ami be-ki csúszkál, amikor elsütöd)
utána a markolatnál lévő gombot megnyomva kiveszed az üres tárat, megtöltöd, visszateszed a tele tárat, a cső oldalán lévő kallantyút lenyomod (ilyenkor a szán visszaugrik az eredeti helyére) és utána hátrahúzod a szánt (az a rugótól visszaugrik)(desert eagle esetében a kakast kell hátrahúzni), célzol, és meghúzod a ravaszt!
szívesen
bocsi...én vagyok az, aki a hosszabbat írta! valamit elirtam, és most kijavítom!
a Desert Eagle jobb oldalán, a markolat felső részénél van egy kallantyú, a ravaszt körülvevő-n (amin az ujjadat dugod át, ha lőssz)pedig van egy gomb! ha a gombot megnyomod, kidobja a tárat, ha pedig üres a tára, akkor ha a markolaton lévő kallantyút lenyomod, akkor megy vissza a szán (cső)! ugye lövés után hátraugrik a szán, ha pedig elrakod, akkor üres állapotban visszacsúsztatják a szánt...és ha az ember egy idő mulva ujra használni akarja, akkor ugye a teli tár berakásánál nem tudja visszacsúsztatni a szánt, mert az vissza van csúszva...ILYEN ESETBEN HÁTRA KELL HÚZNI KÉZZEL A SZÁNT, AMI VISSZAUGRIK! ha viszont be van töltve, golyó is van a csőben, akkor szokták a kakast hátrahúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!