Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a Nether?

Miért nem indul a Nether?

Figyelt kérdés

Mindig hibaüzenetet kapok miután belépek, hogy valamilyen dll fájl hiányzik, letöltöm berakom, utána egy másik hiányzik, azt is berakom, ezt eljátszottam vagy 15-ször mire kinyögte, hogy a 0xc000007b nem működik rendesen (vagy valami ilyesmi). Újratelepítettem a játékot, ugyanúgy nem jó.

Teljesen új laptopom, és teljesen új operációs rendszerem van, windows 8.1 64 bit.

Minden rajta van aminek kéne szerintem, más játékok tökéletesen futnak, pl Call of Duty Modern Warfare 2..

A játék steamen van meg eredetiben, a szükséges gépigény pedig bőven megvan.

2015. jan. 27. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha leírnád milyen dll-eket hiányolt az lehet segítene.
2015. jan. 28. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, C meghajtóra kellett telepíteni a játékot, és így működik.
2015. jan. 31. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszi a választ, segítesz vele másokat akiknek ugyanez a problémájuk. Kevesen vannak akik ha maguktól megoldják a problémájukat megírják a megoldást másik számára. :)
2015. febr. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!