League of Legends (BRONZE V)?
Ti, akik bronzban vagytok!
Szerintetek miert nem tudjatok elerni a silver-t?
Nem az a celom, hogy most itt egymasra ugrasszalak titeket :D, hanem tenyleg mindenki mondja el azt amit gondol!
Es azt szeretnem, hogy csak bronzosok valaszoljanak! Ne pedig olyanok, akik azt irjak, hogy "Noobok megerdemlitek, hogy ott vagytok..."
Nem fog tetszeni,de: Megérdemlik, hogy ott vannak.
3x húztam ki az accom bronzeból 4-5-ből,pedig nem vagyok diamond smurf. Szimpla silver játékos, sosem voltam még csak goldba se, de bronze egyszerűen annyira könnyű, hogy az hihetetlen. Amúgy még 3 besorolóm van és a mostani reset miatt nyilván megint bronzba kötök ki, max 1 hónap és kint vagyok, úgy hogy normalozok is mellette.
Nem fog tetszeni,de: Megérdemlik, hogy ott vannak.
3x húztam ki az accom bronzeból 4-5-ből,pedig nem vagyok diamond smurf. Szimpla silver játékos, sosem voltam még csak goldba se, de bronze egyszerűen annyira könnyű, hogy az hihetetlen. Amúgy még 3 besorolóm van és a mostani reset miatt nyilván megint bronzba kötök ki, max 1 hónap és kint vagyok, úgy hogy normalozok is mellette.
A trollokra nem tudja senki fogni, mert amég náluk 5troll lehet addig nálad csak 4, tehát jobbak az esélyeid.
Ezzel tisztaban vagyok :D
Csak haverom bronzban van es nem akarom igy az arcaba mondani, hogy azert mert szar vagy :D
Igy kivancsi voltam, a bronzosok lelki vilagara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!