Azon emberek, akik kizárólag csak torrenteznek játékokat, mi jogon vannak felháborodva?
Pl. hogy nem fut jól a játék, tele van hibával, stb.
Mármint, egy játék elkészítése sok időbe telik, rengeteg munka van benne, és PÉNZÉRT árulják, mivel egy termék. Azt megértem ha valaki megvásárol valamit, és szidja hogy elrontották, de ha valaki csak torrenten leszedi, annak igazából nem teljesen mindegy? Letöltötte két óra alatt, max letörli és viszont látásra..
A kérdés azokra irányult igazából, akik panaszkodnak, de köszönöm a kommentet. :)
Egyébként valóban rengeteg ember van, aki teljesen természetesnek veszi, hogy ezért nem kell pénzt fizetni. És valóban meglehet oldani anélkül is, csak abba nem gondolnak bele, hogy mindenki úgy gondolkodna mint ők, akkor nem léteznének játékok. Ezzel részemről csak akkor van probléma, ha kifejezetten lenézik azt, aki játékot vesz. "Hőő hülye vagy? Lettőőttöd ingyen". Ahogy egy magyar PC-s újságban olvastam, "Az ilyen embereket küldeném le 1 évre bányába 12 órázni mindennap, csak hogy megtanulják megbecsülni mások munkáját."
Ebben van igazság is meg nem is. Ennyi erővel kiadták az AC Unity-t tele van hibával. Aki megvette eredetiben ennyi erővel vissza kéne kapnia a pénzét, mert egy hibás, bugos sz*rt adtak el neki.
Az meg megint más, ha egy játék eredetiben nem bugos, de rossz a crack. Ott tényleg nem értem miért pampognak.
Én személy szerint sok játékot töltök le, de ha valami olyan, ami tetszik, akkor meg szoktam venni steamen vagy originen, viszont rengeteg f*s, tömeg gyártott, csontra lerágott zsákos puttonyturhát próbálnak letolni a torkodon, na én attól vagyok rosszul.
Manapság alig látni demókat, mert az ember tolna vele fél órát és az életben meg nem venné. Azért ezen is el kéne gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!