Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-Faktor, csak én vagyok...

X-Faktor, csak én vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Amikor meghallottam,hogy Danics Dóra továbbjutott és az Ákos és Ádám párbajozik,majdnem rosszul lettem :O

Danics Dóra megalázta a Firework-ot legalábbis,a "fájörwÜÜÜrk" kiejtést rossz volt hallani,fülsértő volt az egész,és még mozogni se tud.Krasznainak az első boszis száma borzasztó volt,a második tetszett.

Örültem,hogy Ákos jutott tovább,bár Ádámot is sajnáltam,Dórát dobtam volna ki.

?? Aki azt állítja,hogy Ákos kiabált a párbajdalban,az vegyen hallókészüléket!! Vagy csak én gondolom így??? :O

Szerintem gyönyörűű párbaj dala voltt :) :) <3

Mit szeretnek ezen a Danics lányon? Tiszta mű,megjátszott;már magától a csajtól is rosszul vagyok.

Miért volt Ákos hamis,és kiabálós a párbajdalba?

2013. dec. 2. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Én meg akkor vagyok majdnem rosszul amikor már csak a reklámokban látom/hallom az x-faktort :D
2013. dec. 2. 18:19
 2/6 Beagle gyerek válasza:
84%
Nem mindenki oda való.Amugy meg Bozsek Márknak kár volt kilépni.
2013. dec. 2. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Részemről már az felháborító volt, hogy Krasznai egyáltalán bejutott az élő show-ba, az meg még durvább, hogy még mindig bent van! Komolyan, süketek az emberek, hogy nem hallják mennyire nincs hangja, nem tudja tartalékolni a levegőt, nem tud angolul beszélni stb???

Dóri amúgy alapból nem lenne rossz, de semmit sem fejlődött az elmúlt hetekben.

2013. dec. 2. 20:13
 4/6 Beagle gyerek válasza:
47%
Amugy igaz hát a Tünde...
2013. dec. 3. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ákosban nincs semmi X, Tündében is csak a lábai.
2013. dec. 4. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én se nagyon birom Dórát de a kis "Tüncitől" sokkal jobban falra mászok.
2013. dec. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!