Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nextworld 2 ben olyanért...

Nextworld 2 ben olyanért bannoltak amit el sem követtem?

Figyelt kérdés
Next World 2-ben azt állítják a felhasználómról, hogy céhkovácsnál fejlesztettem, ekkor tele lett yanggal a leltáram és azt többször beváltottam arany rudakra, ezért véglegesen ki is tiltottak. Nem tudom ez hogy lehetséges, mert tudom hogy én semmi ilyesmit nem csináltam, de a support állítólag teljesen meg van róla győződve hogy ki lett használva ez a hiba a felhasználómon. A felhasználó nem lett megosztva senkivel, a jelszót nem adtam ki senkinek! Mit lehet ilyenkor tenni? Hiába kérek bizonyítékot a supporttól hogy meggyőződjek róla hogy ki lett-e használva ez a bug, egyszerűen nem adnak. Segítsetek légyszives!
2015. jan. 18. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
A supporté a hivatalos álláspont. Ha ők, az üzemeltetők azt mondják, hogy csalás/exploit történt, akkor mi itt mit tudnánk segíteni?
2015. jan. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!