Nyiri jozsi kérdése:
Miért fagy ki a medal of honor warfighter?
Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem és feltelepítettem a játékot,megy is gyönyörűen,mindaddig,míg el nem jutok egy részhez,ahol mesterlövész puskával le kell szedni pár rakétavetőst,végig megy egy átvezető videó,és aztán leáll a játék,és valami origins problémát ír,és hiába teszek fel origins-t,akkor is leáll.Ahonnét töltöttem nem írnak ilyen problémát a hozzászólásokban.Mi lehet a baj?Ha valaki találkozott a problémával,és sikerült megoldani,hálás lennék a segítségért,ha nem lenne muszáj,nem szednék másikat,a válaszokat előre is köszönöm.2015. jan. 14. 16:47
1/2 anonim válasza:
Gondolom hogy megvedd, meg se fordult a fejedben.
Torrentes, f*s, egyik gépen jól megy, másikon nem. Ha mindent úgy csináltál ahogy a letöltött verziód diktálta, akkor még meglehet próbálkozni net framework és visual c++ frissítéssel.. ha ezek után sem jó, akkor pár hét spórolás, és baromira levan már árazva az egész..
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem próbálok még egy pár verziót,pedig itt is mindent úgy csináltam ahogy le volt írva,valamék csak fog menni.De azért köszönöm a tippet.
2015. jan. 14. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!