Sziasztok! Pár hete vettem egy playstation 4 et amivel maximálisan megvagyok elégedve egyett kivéve hogy pár percnyi játék után iszonyatosan hangos kezd lenni a gép, már játékközben is zavaró ahogy állandóan búg ezerrel
Láttam videokat hogy hogyan is lehetne hűteni meg olyan helyre tenni ahol jol szellőzik és ehhez szeretném a véleményeteket kérni hogy ha volt már nektek is ilyen akkor hogy oldottátok meg vagy szüntettétek meg a problémát! előre is köszi
Nekem is ez a baj:S Rohadt hangos Föleg black ops 3 nal vagyLast of us-nal vettem hozza laptop hutöt de loszart nem er nagyon minimalisan lett halkabb de viszont mar nem meleg!!! rendeltem egy cooler master x2 eset szerintetek jol tettem? vagybutasag?
2015. dec. 28. 01:08
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy valaki olvassa-e még ezt a kérdést, de én váltottam le annak idején a PS4-emet Xbox One-ra.
Használom is már lassan 5 éve és szerettem nagyon, meg voltam vele elégedve. De pár napja eladtam, egyszerűen annyi zseniális PS4-es játék jelent meg az évek alatt, hogy muszáj visszaváltanom. Már meg is rendeltem a PS4 Pro-t :D
2019. nov. 26. 20:59
13/13 playstationszerviz válasza:
Ha PS4 vagy PS4 PRO(playstation4 vagy playstation 4 pro) ami hangos akkor ki kell tisztítani. Sajnos a tapasztalatok szerint 1, másfél éven belül telemennek porral és akkor már nagyon hangosak. A por sajnos a processzor feletti hűtőbordákban akad meg amit nem lehet kívülről eltávolítani. Ehhez teljesen - processzorig - szét kell szedni a készüléket. A másik gond a processzor és a hűtőborda közötti hűtőpaszta kiszáradása és az , hogy véleményem szerint túl sokat raknak rá (a gyárban) így a proci körül szétfolyva is megakadályozza a hűtést - mivel kiszárad és már inkább szigetel. Szóval a megoldás, hogy teljesen szét kell szedni a ps4-et és újra kell pasztázni a processzort és ki kell tisztítani az egészet. PS4-ből 5 fajta van szétszedésügyileg. Mindegyiknél máshogy kell ezt megtenni. Hasonló a felépítés de azért vannak különbségek. Miután megtörtént a tisztítás, pasztázás a ps4 újra teljesen hangtalan lesz. Üdvözlettel playstationszerviz.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!