Miért hangos a ps4 em?
Sziasztok! Pár hete vettem egy playstation 4 et amivel maximálisan megvagyok elégedve egyett kivéve hogy pár percnyi játék után iszonyatosan hangos kezd lenni a gép, már játékközben is zavaró ahogy állandóan búg ezerrel
Láttam videokat hogy hogyan is lehetne hűteni meg olyan helyre tenni ahol jol szellőzik és ehhez szeretném a véleményeteket kérni hogy ha volt már nektek is ilyen akkor hogy oldottátok meg vagy szüntettétek meg a problémát! előre is köszi
Szia!
Engem is nagyon idegesített,ezért én egy cooler master u2 plus hűtőpaddal orvosoltam a problémát.Azóta jóval halkabb is és egyáltalán nem melegszik.Én most lettem fél éve ps4-es tulajdonos és van hozzá már 10db játékom úgyhogy,ha nem gond adnék neked egy tanácsot:ahogy lehet cseréld le xbox one-ra.Az érveim:
1.A játékok alatt rengeteget tölt (nem mindegyik játéknál,de nagy részénél sokáig tart a betöltési idő.)
2.Állandó psn leállás.
3.Ha nincs hűtőd a ps-hez rettenetesen hangos és hamar melegszik (de teljesen megérte,hogy belső tápos legyen,igaz Sony?)
4.Szerver problémák
5.Ez idegesített a legjobban,és pont emiatt is váltok xbox one-ra:szaggatnak a játékok.Legyen az GTA 5,ami 360-on se szaggatot vagy Knack,esetleg Killzone Shadow fall mind laggol.
Szóval szerintem amíg még aránylag újnak számít próbáld elpasszolni valakinek,mert a problémákból csak egyre több lesz.
még mindig az elsőnek:ha laggolnak rajta a játékok minek vettél meg 10-et?meg mi az hogy sokat tölt játékok közben?nálad valami rosszul van bekötve haver.nézd meg hogy az xbox one mennyi idő alatt telepit fel egy játékot lemezről
https://www.youtube.com/watch?v=fscS8iOMenk
amúgy én kiszoktam fujtani kompresszoral havonta!
Elso.vegyel csak xbox onet...
Hardverileg gyengébb a one.(ez mar látszik játékoknál is-nézz videókat).
Érdekes...nekem gta v-nél 3h után se szaggat,nem melegszik...
Amúgy tényleg.minek vettél 6 játékot,ha már tapasztaltad mas játéknál is a "szaggatást"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!