A Red dead redemption-ban, hogy nevezzem el a lovamat?
Figyelt kérdés
Most vittem át teljesen a játékot és befogtam egy szép, teljesen fekete lovat.Gyorsan meg is vettem a boltban.Nagyon megtetszett a színe és elhitettem magammal, hogy ez a ló kanca..xD
Egy ütős lehetőleg egyszerű nevet irjatok.Gondolkoztam a Lagerta névben ami a Vikingek című sorozat egyik szereplője.
Ha valaki nem érti, hogy én minek írtam ki ezt a kérdés, ezt akkor nekik mondom:egyrészt kíváncsi vagyok, hogy ti miket írnátok, másrészt pedig szeretnék a kanca lovamnak egy szép kis nevet.
A válaszokat előre is köszönöm..:)
2015. jan. 12. 13:01
3/9 anonim válasza:
Makiverem még mindig ez a legjobb, vagy a gyeprefos
5/9 A kérdező kommentje:
#3 BAROM ÁLLAT...
#1 a Ráró nem mén név?
#2 a Goat az nem név hanem állatfaj..pff
#4 köszi a te válaszod volt eddig a legjobb
2015. jan. 13. 15:35
6/9 anonim válasza:
4. vagyok,amúgy komolyan gondoltam (mert hogy az enyémet így hívják a játékban XD)
7/9 anonim válasza:
1. Mi az a mén név? 2. Chicken jobb?
8/9 anonim válasza:
És miért a GYIK.-en kérdezed? ennyi fantáziád nincs? :I
9/9 A kérdező kommentje:
A mén az a him ló!
Utolsó:beleirtam a kérdésbe kedveském..
2015. jan. 13. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!