Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Red Dead Redemption: Hogy...

Red Dead Redemption: Hogy kell játszani a kockajátékot? Illetve, hogy lehet megcsinálni ezt a mellékküldetést? (Lights, camera, action)

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=AnV7fBMG7Aw

Mivel nem nagyon értem az útmutató mert full angol, mindig kikapok, ill. nem tudom megcsinálni ezt a küldit sem! Magyar leírást NEM! találtam róla, úgyhogy nem kell az okoskodás! Aki beszél annyit angolul, vagy tudja, mit kell csinálni, legyen szíves segítsen! Nagyon kéne! :(

Előre is köszi! (Xbox360)

2014. júl. 8. 20:37
 1/2 leeds12 válasza:
Én is a youtube-on találtam egy videót. Na tehát ugye megvannak a kockáid. Mondjuk tegyük fel van 2 db ketteset akkor beteheted tétnek hogy az asztalon legalább van 2 kettes. Ez persze igaz, mivel már nálad alapból van kettő. Ezt az ellenfél vagy elhiszi vagy nem. Ilyenkor azt mondhatja hogy blöffölsz (x gomb) Vagy meg is változtathatja a tételt de annak nagyobbnak kell lennie mint az előző. Az y gombot még én sem értem teljesen (declare bid spot on) De valami olyasmi, hogy elfogadod azt a tétet amit az ellenfél megtett. Ha annyi van akkor nyerted a kört. Remélem segítettem.
2014. júl. 11. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. júl. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!