Megéri megvenni a Red Dead Redemption-t PS3-ra?
Azért kérdem, mert hallottam pletykákat a PC verzióval kapcsolatban, és ha ez igaz, akkor inkább arra venném meg.
Ez fake. A Rockstar mondta, hogy nem adják ki PC-re.
Am totálisan megéri..
Nekem nem igazán tetszett, toltam vele 2-3 órát, aztán szépen visszatettem a tokba és a mai napig ott van. Személy szerint nem értem miért isteníti mindenki, egy unalmas western GTA az egész. A küldetésektől agybrokit lehet kapni, terelj marhát, terelj lovat, terelj lovat esőbe, terelj marhát esőbe, fogj be lovat, fogj be lovat időre, versenyezz fogattal, versenyezz lóval, versenyezz lóval úgy hogy nem szabálytalankodsz, ezzel telik el a játék első 3 órája kb. A küldetések természetesen 25 percnyi lovaglásra vannak egymástól, és egyáltalán bármilyen várostól, tehát a fast travel sem ment meg attól, hogy a játékba beleölt 100 órádból ne legyen 45 szimpla lovaglás a prérin, ahol nyomkodod az x-et. Lovagolni csak úgy tudsz, ha folyamatosan nyomkodod az X-et mint egy hülye, ez volt az első játék, amitől kis idő után már begörcsölt a kezem. Jah és PS3-on nagyvárosokban kifejezetten szaggat néha. A főhős karaktere tetszett viszont, bár a 49 sebhellyel az arcán elég mókásan néz ki, mint valami hülye.
Én csak akkor ajánlanám, ha megőrülsz a westernért meg a GTA-ért, különben csalódás lesz.
megéri, nagyon jó játék
a PC-s pletyka meg már évek óta kering a neten, de sanszosan nem adják ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!