Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 3-ban mit csináljak,...

A Sims 3-ban mit csináljak, ha örökbefogadtam a gyereket, de most nem szeretném a háztartástagja legyen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy nem foglalkozol vele es akkor elveszik toled. Vagy valamelyik felnottel elkoltozteted. Vagy csalaskoddal leviszed a szuksegleteit, es igy meghal (mondjuk ez nem tul humanus).
2015. jan. 6. 18:56
 2/4 Saavedro ***** válasza:
A gyerekek nem tudnak a Sims 3-ban megdögleni...
2015. jan. 7. 07:04
 3/4 dodo112500 ***** válasza:

Pl város szerkesztőben áthelyezheted egy másik családhoz (vagy a vágólapról is törlöd és akkor végleg eltűnik), bár lehet hogy ehhez is kell felnőtt, ezt nem tudom (és lehet hogy ettől még a fiad/lányod marad.

Vagy megölheted (a tipegőket és a csecsemőket nem lehet megölni csak ha csaláskóddal leviszed a szükségleteit)

Bár ez tényleg nem túl humánus megoldás :D

2015. jan. 8. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül amikor magamhoz költöztettem egy simet, az ő családjához raktam a gyereket.
2015. jan. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!