Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 3 természetfeletti...

A sims 3 természetfeletti erőkben hogyan tud egy alkimista Sim előlétetésben részesülni?

Figyelt kérdés
Az első szinten vagyok (tégelymosó) és elkéne érjem a 120 simóleon bevételt, de nem tudom hogyan kell! Előre is köszi!
2015. jan. 5. 08:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Elég rég játszottam vele, de talán-talán úgy kell, hogy az elkészített főzeteket elviszed az Alkímia bolt-ba vagy valami ilyesmi nevű üzletbe. Az eladónál rákattintasz a vásárlásra, és ott valahol van olyan, hogy zálogba adás (vagy valami ilyesmi), és oda bepakolod a nálad lévő eladni kívánt főzeteket. Lehet, hogy várni kell 1-2 napot (lehet többet is), hogy megkapd a pénzed.

Lehet, hogy nem így kell csinálni néhány dolgot, de asszem kb. igen. De az is lehet, hogy az egészet keverem, csak azért válaszoltam mert talán így kell és még nincs válasz. Hajrá! :)

2015. jan. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!