Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a kedvenc Assassinotok, és...

Ki a kedvenc Assassinotok, és miért? Connort miért nem szereti senki?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 17:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az asszaszinok közül Ezio áll hozzám a legközelebb. Connor engem sokáig idegesített, mert állandóan a bosszún, meg a népén rinyált - értem, hogy ezek fontosak az ő életében, de felnőtt fejjel is totál gyerekes volt, hihetetlenül naiv és hirtelen haragú. Edward számomra nem volt az a klasszikus asszasszin, nagyon sokáig csak és kizárólag a pénz motiválta - nyilván sokaknak ez hozott friss élményt, nem lehet minden asszasszin az igazság bajnoka. De aki oldaltól függetlenül az abszolút kedvenc karakterem, az Haytham. Ő egyszerűen zseniális. Szarkasztikus, angol humor, kimért, udvariasság, van sütnivalója és látszott, hogy ő tényleg hitte, amit mondott Connornak is, hogy a templomosok rendet és békét akarnak. (Szerintem a templomosok közül is csak egyedül ő hitte ezt el.) Sajnáltam, hogy úgy végezte ahogy, pedig ő akart a fia felé nyitni, de persze Connornak minden vagy fekete vagy fehér. Kíváncsi leszek az Árulásra, mert még csak készülök elolvasni.

És Shay is nagyon menő volt :D Az árulása is totál érthető.

2015. márc. 31. 10:58
 22/22 anonim válasza:
Edward mert sokat piál és csajozik,mellesleg jól harcol(persze ha jókor nyomok jó gombot) :-D ;-)
2016. márc. 18. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!