Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az oka annak, hogy senki...

Mi az oka annak, hogy senki nem említi kedvenc Robert De Niro filmjének az Éjszakai rohanást? Miért nem jó az film szerintetek?

Figyelt kérdés
Végigolvastam az ezzel kapcsolatos kérdéseket és a Martin Scorsese által rendezett filmek lettek megjelölve. Kíváncsi lennék ennek az okára.
2014. jún. 28. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

N/A

Nem láttam, de felrakom a nézni valók listájára.

2014. jún. 29. 10:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig pont tegnap adta a Duna World. Bár nem szoktam tv-t nézni, de pont e miatt bekapcsoltam.
2014. jún. 29. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig évtizedek óta nem nézek tévét, mert a tévében nem a jó filmek vannak többségben, arra van másfajta média, amin meg lehet szerezni a filmeket reklámok és hozzácsatolt ideológiák nélkül :)

[link]

2014. jún. 29. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
a fiúmmal az az egyik kedvenc de niro filmünk. : ) már többször is láttam, ha megy tv-ben, mindig megnézem.
2014. okt. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!