Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most vennék egy Geforce Gtx...

Most vennék egy Geforce Gtx 780-as vidi kártyát mert gyenge a gép és Ac Unity-n szeretnék jtszani de nem tudom mi kellene még? Proc, Ram, tápegység? Mi kell még hozzá h a vidikártyát elbírja? És kb max grafon vigye a játékot lagmentesen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
[link] Ez jó lenne egy Unity-re ?
2015. jan. 4. 14:25
 12/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

200ezer már elég lehet jó új gépre

#11 készenlévöt nem igen éri meg sose megveni valami aránytalansága mindég van

2015. jan. 4. 14:30
 13/20 A kérdező kommentje:
És ha ez lenne ? [link]
2015. jan. 4. 14:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehetne azt megcsinálni, h a mostani gép csak a videókártyát a ramot és a procot cserélem ki ? Mástól is függ a játék grafikája ?
2015. jan. 4. 14:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne! Erröl a helyröl semmikép ne vegyél, 200 ezerért i7-es gépet is adnak, szerintem menj el egy számitógépes boltba, ott 200 ezerért erősebb gépet adnak, hol laksz?

én is igy vettem e gépemet, 150 ezerért

2015. jan. 4. 14:42
 16/20 anonim ***** válasza:
#13: Az Imperiumék hihetetlenül minőségi, letesztelt konfigokat árulnak, nagyon ajánlom őket.
2015. jan. 4. 16:34
 17/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#16 hihetetlenül :D

Ez tetszik, mért töbi talán nem minőségit? No meg teszt... Vicc akart leni?

2015. jan. 4. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:

#17: Talán te is tudod (kétlem), hogy pl. RAM modulból, videokártyából vagy HDD-ből létezik első- másod- és harmadosztályú gyártási minőség (általában a sorozatszámból lehet megtudni). A forgalmazó, ha tudja is ezt, esze ágában sincs megosztani a vevővel. A CI-nél kizárólag első osztályú alkatrészeket használnak.

Sok esetben a túlzott fogyasztás, melegedés, hibajelenségek a hanyag összeszerelésnek tudhatóak be. A CI srácok minden kész konfigurációt terheléses tesztnek vetnek alá, hogy ezeket megelőzzék.

Nem ,nincs részesedésem a CI-nél. Csak éppen egy volt osztálytársam dolgozik ott, és tudom, hogy amit leírtam, az nem kamu. Egyike a kevés hazai cégnek, akik komolyan gondolják a minőségi szolgáltatást.

2015. jan. 4. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
kamu...
2015. jan. 4. 20:23
 20/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#18 gondolhatnák még komolyabban is, az tény hogy pár év alatt kicsit kikupálódtak de etöl még mások nem "bekupalodtak"...
2015. jan. 5. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!