Most vennék egy Geforce Gtx 780-as vidi kártyát mert gyenge a gép és Ac Unity-n szeretnék jtszani de nem tudom mi kellene még? Proc, Ram, tápegység? Mi kell még hozzá h a vidikártyát elbírja? És kb max grafon vigye a játékot lagmentesen?
200ezer már elég lehet jó új gépre
#11 készenlévöt nem igen éri meg sose megveni valami aránytalansága mindég van
Ne! Erröl a helyröl semmikép ne vegyél, 200 ezerért i7-es gépet is adnak, szerintem menj el egy számitógépes boltba, ott 200 ezerért erősebb gépet adnak, hol laksz?
én is igy vettem e gépemet, 150 ezerért
#16 hihetetlenül :D
Ez tetszik, mért töbi talán nem minőségit? No meg teszt... Vicc akart leni?
#17: Talán te is tudod (kétlem), hogy pl. RAM modulból, videokártyából vagy HDD-ből létezik első- másod- és harmadosztályú gyártási minőség (általában a sorozatszámból lehet megtudni). A forgalmazó, ha tudja is ezt, esze ágában sincs megosztani a vevővel. A CI-nél kizárólag első osztályú alkatrészeket használnak.
Sok esetben a túlzott fogyasztás, melegedés, hibajelenségek a hanyag összeszerelésnek tudhatóak be. A CI srácok minden kész konfigurációt terheléses tesztnek vetnek alá, hogy ezeket megelőzzék.
Nem ,nincs részesedésem a CI-nél. Csak éppen egy volt osztálytársam dolgozik ott, és tudom, hogy amit leírtam, az nem kamu. Egyike a kevés hazai cégnek, akik komolyan gondolják a minőségi szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!