Most vennék egy Geforce Gtx 780-as vidi kártyát mert gyenge a gép és Ac Unity-n szeretnék jtszani de nem tudom mi kellene még? Proc, Ram, tápegység? Mi kell még hozzá h a vidikártyát elbírja? És kb max grafon vigye a játékot lagmentesen?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 13:41
1/20 anonim válasza:
Heló!
dÉrdemes lenen abbó la boltból kérni ajáénlatot, ahol veszed.
Elmondod, mti szeretnél, és mennyi pénzed van rá. Ez lenen talán al egböclsebb megoldás ,ha nem értesz hozzá.
sok sikert.
2/20 anonim válasza:
Ramot meg processzor vidikártya, igazábol ez a három a lényeg nézd meg a gépigényét és vedd meg az ajánlottat
3/20 anonim válasza:
ac unity-hez erőmű kell, mert szarul van optimalizálva. Nekem a far cry 4 very highon megy, de a unity lowon akad mint a szar...
4/20 A kérdező kommentje:
akkor csak 3 dolog kell a játékokhoz mert csak arra használom a gépezetett. Vidikártya,Ram meg procc ? Amugy igen tudom, hogy optimalizálatlan mint a többi. A válaszokat köszönöm ! És ha netán valami javaslatotok van azokat írjátok le ! Előre is köszi.
2015. jan. 4. 13:58
5/20 Közveszélyes Kontár válasza:
Gépedbe vagy új teljes gép?
GTX970 R9290 joban megérné
6/20 Közveszélyes Kontár válasza:
Ird le a konfigod teljesen ahogy megveted tehát mindnek pontos típusa
7/20 A kérdező kommentje:
a gép 2009-es intel core i2-es van benne egy geforce gtx 650 , 2gb ram (a többit nem tudom)
2015. jan. 4. 14:03
8/20 A kérdező kommentje:
Miket vegyek, hogy egy ütös gép legyen a játékokhoz ?
2015. jan. 4. 14:07
9/20 anonim válasza:
szerintem egy teljes uj gépet kéne venned, proci is gyenge, a videókártya is, a ram is nagyon kevs, a tápod azt nem tudom milyen. szoval ajánlatos egy új gép
10/20 A kérdező kommentje:
esetleg akkor egy olyan gépet ami max grafon bírja a Bf4-et ?
2015. jan. 4. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!