Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most vennék egy Geforce Gtx...

Most vennék egy Geforce Gtx 780-as vidi kártyát mert gyenge a gép és Ac Unity-n szeretnék jtszani de nem tudom mi kellene még? Proc, Ram, tápegység? Mi kell még hozzá h a vidikártyát elbírja? És kb max grafon vigye a játékot lagmentesen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 13:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Heló!

dÉrdemes lenen abbó la boltból kérni ajáénlatot, ahol veszed.

Elmondod, mti szeretnél, és mennyi pénzed van rá. Ez lenen talán al egböclsebb megoldás ,ha nem értesz hozzá.

sok sikert.

2015. jan. 4. 13:47
 2/20 anonim ***** válasza:
Ramot meg processzor vidikártya, igazábol ez a három a lényeg nézd meg a gépigényét és vedd meg az ajánlottat
2015. jan. 4. 13:47
 3/20 anonim ***** válasza:
ac unity-hez erőmű kell, mert szarul van optimalizálva. Nekem a far cry 4 very highon megy, de a unity lowon akad mint a szar...
2015. jan. 4. 13:48
 4/20 A kérdező kommentje:
akkor csak 3 dolog kell a játékokhoz mert csak arra használom a gépezetett. Vidikártya,Ram meg procc ? Amugy igen tudom, hogy optimalizálatlan mint a többi. A válaszokat köszönöm ! És ha netán valami javaslatotok van azokat írjátok le ! Előre is köszi.
2015. jan. 4. 13:58
 5/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Gépedbe vagy új teljes gép?

GTX970 R9290 joban megérné

2015. jan. 4. 14:00
 6/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ird le a konfigod teljesen ahogy megveted tehát mindnek pontos típusa
2015. jan. 4. 14:01
 7/20 A kérdező kommentje:
a gép 2009-es intel core i2-es van benne egy geforce gtx 650 , 2gb ram (a többit nem tudom)
2015. jan. 4. 14:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Miket vegyek, hogy egy ütös gép legyen a játékokhoz ?
2015. jan. 4. 14:07
 9/20 anonim ***** válasza:
szerintem egy teljes uj gépet kéne venned, proci is gyenge, a videókártya is, a ram is nagyon kevs, a tápod azt nem tudom milyen. szoval ajánlatos egy új gép
2015. jan. 4. 14:21
 10/20 A kérdező kommentje:
esetleg akkor egy olyan gépet ami max grafon bírja a Bf4-et ?
2015. jan. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!