Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims FreePlayben hogyan...

The Sims FreePlayben hogyan tudom összeköltöztetni a simeket?

Figyelt kérdés
Eléggé kezdő vagyok és az a feladatom hogy "get 2 sims in one house" légyszi segítsetek fontos! :)

2015. jan. 4. 10:53
 1/3 anonim válasza:
Sokáig kell romantikázni, sokat "who-hoozni", és azt hiszem, amikor már partnerek, feldobja, mint lehetőséget, hogy " ask to move in". Na az lesz az.
2015. jan. 4. 12:30
 2/3 anonim válasza:

Előző vagyok. Most látom, h ez egy feladat. Akkor nem kell összeköltöztetned őket, csak egy házba hívni 2 simet. Amikor vmelyik otthon van, akkor a bal alsó sarokban vmelyik másik sim képe mellet van egy síp. Nyomd meg, így hívja át szomszédolni. És máris ketten vannak egy házban 

A parkba is így tudod odahívni őket, amikor a parkra rámész, bárkit oda tudsz hívni a kis síppal a feje mellett. Asszem ez is feladat lesz. Aztán ugyanott, a fejek mellett a kis házikót lenyomod, így tudod hazaküldeni.

Remélem segítettem 

2015. jan. 4. 12:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2015. jan. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!