A Fallout 3-ban hogyan keressem meg az apámat?
Figyelt kérdés
Azvolt, hogy nézzek körül Megatonban. El is mentem beszélgettem emberekkel a kocsmáros aztmondta, hogy 300 kupakért megmondja hova, de egy másik ember megbízott azzal, hogy ha felrobbantom Megatont, akkor ad nekem 1000 kupakot, hát én pedig felrobbantottam és most nemtudom, hogy hogyan keressem meg mert a térképen sem mutat semmit hova kellene mennem. Megoldás?2015. jan. 3. 14:44
1/3 anonim válasza:
Nem kell aggódni, a fő történet vége felé fogod megtalálni. Ráadásul ott véget is fog aztán érni a játék (kivéve ha fenn van a megfelelő DLC)
2/3 A kérdező kommentje:
goty edition --> összes DLC
2015. jan. 3. 14:51
3/3 anonim válasza:
Ok, ettől még ugyanez a válasz. A fő történet végén majd megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!