Vajon egy, kb 3 éves, jó állapotban lévő "PSP 3004" játékkonzolt mostanában ki és mennyiért vásárolna?
15-20e reális ára (tartozékokkal persze + kicsi memkari)
Ezen felüli dolgok emelhetnek pl tok, nagy memkari
Sztem ha 15-17e között rakod fel elviszik de ha feldobod 20 felett nem hinném, hogy valaki elvinné
tehát a kicsi memkari az még a 15-20k árban benne van, a nagyobb meg előnyösebb
4gigás milyenek számít? (azt tudom, hogy van 2gb és 8gb is, de azt már nem, hogy több fajta is van-e, és ha igen, milyenek)
amiket tudnék kínálni az alap gépen kívül, ha most eladnám, a következők:
- töltő
- tok
- memóriakártya 4gb
- usb vezeték
- van a memóriakártyájára rárakva egy kis "tuningcucc", ha azt is fent hagyja rajta az esetleges vásárlóm, akkor a továbbiakban azok a játékok is indulnak rajta, amiket letöltött és rátett ua. memkártyára (és így nem kell további játékokat vásárolni; amúgy pár éve találták ki ezt a dolgot, legálisan megcsinálták nekem 2 éve egy rendes játékértékesítő helyen 2 éve 5ezerért)
Kedves Első, és úgy szted mennyiért lehetne max kínálnom, ha a vevőnek az így kialakuló árért cserébe odaadnám mindezeket (amiket eddig írtam), PLUSZ + mellé még 3 jó játékot is? (amiket természetesen még régebben vásároltam a tuningnál, de ha eladom a gépet, a játékra se lesz szükségem)
4gb memkari középnek számít
[" amiket letöltött és rátett ua. memkártyára "
Ma már ezt akárki megteszi azóta annyit változott a cfw, hogy csak telepíteni kell semmi pandora aksi szal ezt nem lehet plusz ba nézni ]
Ha ráér az eladás sztem tedd fel 18e ért max alkudnak 1-2ezret
Ha gyorsan akkor 15e
Játékot viszont én nem raknám mellé...az a baj, hogy hiába eredeti azért senki nem fog + pénzt adni, inkább próbáld meg külön eladni
(Nem tudom milyen játékok de sztem ha 1ezrest kapsz darabjáért jól jártál)
GTA Vice City Stories, Need For Speed Undergorund Rivals és F1 Grand Prix
igen, akkor is ezrest kapok 1 játékért, ha abba a boltba viszem vissza, ahol vettem - de ha szted, kedves Utolsó, eladhatnám a cuccost játék nélkül 18k-ért, és a játékot 1000-ért nézzük /db, akkor ha azzal együtt kapná vki 20k-ért, akkor a játékezrest tekintve 2-t fizet 3-at kap...
Végül is egyben is felteheted, én csak magamból indultam ki:
pl van 2 hirdetés
ua cuccok játék nélkül 16-18e vagy 3 játékkal ami felesleges [mivel úgyis mindenki tölti a játékot pspre] 20e ért én olcsóbbikat venném :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!