Warlords Of Draenorsban hány karaktert lehet lvl 90-re boostolni egy accounton belül?
Figyelt kérdés
Felhasznàltam az ingyenes lvl 90 boostot, ès szeretnék még egyet, de nem találom a módját.2015. jan. 2. 01:53
1/2 anonim válasza:
Ingyen csak egyet, következőért perkálni kell, jelentkezz be battle.netre weben, ott keressed, ha úgy is érdekel.
2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem adják ingyen, de nem találtam a battle.neten. Illetve ha rákattintok azt kéri, fizessek elő a játékra. Ez még oké lenne, ha konkrétan a boostra kérné, de ez nem az. Legalábbis gyanús, hogy az 50 eurós boost 15 lett hirtelen. Szóval azt nem tudom, hogy mégis hogy lehetne egy új karaktert boostolni. Hogy lehet rá "perkálni".
2015. jan. 2. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!