Milyen karaktert kezdjek wow-ban?
Figyelt kérdés
Új vagyok, nemrég vettem meg a wowot, es tanacstalan vagyok. Melyik az a karakter ami egy kezdőnek ideális lehet? Aki wowozik vagy wowozott régen kérem segítsen. Most kezdtem egy Druidot, hogy megismerjem a jatekot, de nem igazán tetszik.2014. dec. 30. 02:32
1/6 anonim válasza:
A druid nehéz. Kezdj palát. Az minden fogyatékosnak megy.
2/6 Csiß válasza:
Paladin valóban jó opció lehet egy kezdőnek kezdőnek.Pont ezért rengeteg van belőle a játékban :)
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Egyébként tudnátok linkelni valami oldalt ahol vannak a karakterekről és magáról a játékról olyan írások ami segíthet egy kezdőnek? Havidíjas még, vagy csak egyszer kell érte fizetni?
Még egy kérdés... tudom hogy többféle törtszerver is létezik... Én a Blizzardnál vásároltam meg a játékot, a battle.net indítójából indítom a játékot, és ott játszom... nem tudom mi a szerver neve, de ez lehet a hivatalos wow-szerver?
2014. dec. 30. 10:41
4/6 anonim válasza:
Alapból azt hiszem adnak hozzá valamennyi játék időt és utána kell két havonta fizetni ilyen feltöltőkártyával. Elvileg, ha nagyon ráérsz, akkor te magad is ki tudod farmolni az árát a játékban gold formájában, de az nem túl biztonságos csere, mert leléphetnek a goldoddal. Leírásokkal pedig tele van az internet, ha tudsz angolul, valamint a spelleken is ott van, hogy mi mit tud és a talenteken is. Sok minden nem kell ennél több.
5/6 anonim válasza:
igen ez a hivatalos wow szerver. sok leirást találsz neten beirod pl hogy walock guide 6.0.3 patch
6/6 Cecebusa válasza:
Mindent megtalálsz, minden ami wow. www.wowhead.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!