Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti World of Warcraft-ban...

Ortin kérdése:

Eredeti World of Warcraft-ban hol lehet fejlődös fegyvert és chestet venni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 2. 01:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Mind két frakció fővárosában van a vendor. Azonban elég drágák a cuccok. Csak akkor tudod megvenni, ha már van egy nagyobb szintű karaktered. Mármint azzal tudod ki farmolni a pontokat rá. (80-100lvl)

Vagy ha van ismerősöd akinek van nagy karaktere akkor meg kérdezheted, hogy nem e küldene neked fejlődős cuccokat.

2015. jan. 2. 02:33
 2/7 anonim ***** válasza:

fejlődésre én 2 dolgot javaslok:

Ha ez az első karaktered, és nincsen nagy, akkor tanulj craftot páncélzatodnak megfelelően, illetve látogass el az aukciós házakba (fővárosok, booty bay, tanaris), ahol kisebb szinten tudsz venni más játékosoktól jobb dolgokat.

2015. jan. 2. 05:54
 3/7 Csiß ***** válasza:
100%

"Vagy ha van ismerősöd akinek van nagy karaktere akkor meg kérdezheted, hogy nem e küldene neked fejlődős cuccokat."

A heirloom gear account boundos.Nem lehet másik accountra küldeni.

2015. jan. 2. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Van nagy karim csak azt nem tudom hogy hol lehet beszerezni. Amiket tudtam vedort hogy azt adja már nem azt árulja. Csak egy íj kéne a huntimnak meg egy chest xD
2015. jan. 2. 12:43
 5/7 Csiß ***** válasza:
Sokat segítene (neked) ha elárulnád nekünk,hogy hordás vagy allis vagy é.A hordást meg tudom nézni neked.Allist nem.
2015. jan. 2. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocs allis vagyok
2015. jan. 2. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha elég magas szintű a guilded és fel vagy hozzá repuzva akkor ott lehet goldért venni herliom geart.
2015. jan. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!