Melyik a legjobb Sims 3 kiegészítőlemez?
nagyon jó..tudsz benne búvárkodni,és sellő is lehetsz! ^^
amúgy,ajánlom még az Egyetemes kiegészítőt,meg a Házi ekdvencek,Nemzedékek,ésa világ körül-t is ^^
Igazából ez ízléstől függ, ha 10 embert megkérdezel erről, mind a 10 mást fog mondani :)
Nekem jelenleg 6 kiegészítőm van, de akkor mindegyikről mondok 'véleményt' (mármint azokról, ami nekem megvan)
Városszépítő cuccok: Hogy őszinte legyek, erről nem tudok mit mondani, cuccos kiegészítő, de én nem látom túl sok értelmét, egy tárgyat sem használok, ami ezzel a kieg.-el jött
Luxuslakás/luxuslakosztály [nem tudom a pontos nevét] cuccok: Na, cuccos kieg.-ekből ez már hasznosabbnak bizonyul! Hatalmas meglepi volt nekem a "sarok kád", pl., de egyébként tök jó cuccok vannak benne - mosógép is van :D
Házi kedvencek - ezt a kieg.-et egyszerűen lehetetlen megunni :D Pluszpont jár érte azért, mert lovak is vannak benne, mégegy pluszpont pedig azért, hogy irányíthatjuk kedvenceinket. Ráadásul mindegyik állatnak van valami haszna - macskákkal kisállatokra vadászhatunk, kutyákkal különféle tárgyakat kereshetünk, lovakkal pedig versenyezhetünk (nem is bonyolult a ló trenírozása, a versenyeken pedig simoleon nyerünk, sokszor nagyon jól tud jönni!). Tehát ezt ajánlani tudom, 'elsőként' kaptam meg úgy 2 éve (?), de LEHETETLEN megunni ^^
Évszakok - szerintem ez elengedhetetlen kieg. a jó simsezéshez, az évszakok nélkül minden unalmas, süt a nap blablabla :D Ráadásul a fesztiválok is tök jók :3 megéri nagyon, ezt is imádom, elengedhetetlen része a játéknak (részemről!)
Természetfeletti erők - na ebben a kieg.-ben nagyot csalódtam. Hónapokon át gyűjtöttem rá a pénzt, de szinte semmit nem ér, unalmas. Oké, oké, hogy természetfeletti lényeket hozhatunk létre benne, de egyik sem valami izgalmas "alak", a normál simek jobbak. Nem éri meg, szerintem
Vár a színpad! - ez nálam a "közép kategóriába" tartozik - néha unalmas, néha viszont fantasztikus. Még nem átszottam ki, csak énekes simem van, az elején (mielőtt nem indult be a karrierje) unalmas volt mindig csak dalagramokkal b*szakodni, de miután egyre több és több fellépésre meghívták, jó volt végignézni, meg minden:D tehát, e kieg. pontozása nálam a "jó, de nem a legjobb és nem létfontosságú" mércét teszi ki. :)
Remélem azért segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!