Teraban miert van bannolva egyes orszagok az eu szerveren, es van e ra megoldas hogy jatszhassak eu szerveren?
Figyelt kérdés
Ukrajnaban elek:( :/2014. dec. 28. 16:26
1/4 anonim válasza:
vagy 20 orszag van bannolva, tobbnyire olyanok amiknek valami koze van Oroszorszaghoz, es nagyon agyatekert kifofas miatt
megoldas nincs, proxyval nem menne, esetleg probalhatod az orosz regios terat
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem,koszi a valaszt:S
2014. dec. 28. 16:47
3/4 anonim válasza:
Proxival biztos megy mert próbáltam.
Én pl játszom japánban is,pedig ott japánon kívülről senki nem játszhat, igaz hogy nagy a ping de működik.
Azt írták régebben, hogy a sok hacker támadás miatt van bannolva az a térség, de nyáron állítólag megegyeztek hogy lesz külön orosz szerver. Nem tudom lett e abból valami.
4/4 anonim válasza:
erdekes, en 3x kaptam bannt a Gf-tol proxy miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!