League of Legends XP szerzés gyorsan?
Figyelt kérdés
Felkéne húznom egy acc-ot 15-ösre, de kevés időm van rá.
Mit kell csinálnom egy meccsen, hogy sok xp-t kapjak?
Mert pl volt már, hogy 35 xp-t kaptam, de olyan is volt, hogy 295-öt, de fogalmam sincs, hogy akkor mit csináltam, amitől ilyen sokat kaptam.
2014. dec. 28. 13:43
1/4 anonim válasza:
Azért kaptál 295 mert van egy olyan a lolon hogy "First win" aminek az a célja hogy minden nap bónusz IP t és XP t kapsz, de minnél tovább tart a match annál több xp/IP.t.kapsz
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor erdemesebb minden nap jatszani, mint hetvegen sokat.
A stat is szamit?
2014. dec. 28. 18:32
3/4 anonim válasza:
stat nem számit, az számit hogy minnél hosszabb legyen a match, és ha lehet öljétek meg a baroont, a dragoont, és szerezzetek Ace-t, meg vannak ip meg xp boostok amiket rendes pénzért lehet venni és az a megduplázza a jutalmadat pl: ha egy matchért 87 ip-t és 98 xp-t kapsz, akkor ip/xp boostal 174 ip-t és 196 xp-t kapsz, megduplázza
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Majd megprobalok igy jatszani.
2014. dec. 30. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!