Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends illegális...

League of Legends illegális RP szerzés?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Arról lenne szó, hogy mennyire is büntetik azt, ha barátmeghívás rendszerben magadat hívod meg?

Én meghívtam magam 10x ezt bevallom... és a 975 RP t is bezsebeltem. De nem kaptam semmilyen büntetést sem. Sokan azt mondták, a Riot nem foglalkozik ezzel, sőt nekik ez azért hasznos mert minél több ugye a felhasználó, annál jobban csalogatják az embereket. Mondjuk egy szerver izgalmasabbnak tünik ha 10 millió felhasználója van, mintha 1 millió lenne. Az érdekelne, ha még kb 90 reget felhúzok, kaphatok érte bannt, ha igen milyet és ha nem, miért? Segítőkész és tapasztalt emberek válaszát várom, akár a 100% ban legálisan játszókét, akár a cinkesekét. Köszönöm előre.

2014. szept. 1. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:

a modszer illegalis, de nem nagyon fognak meg, max ha nagyon dicsekedsz vele, es akkor lottek az accountnak

viszont tobb accot nincs minek felhuzni, csak egyszer kapod

elegge nevetseges hogy mennyi idot rapazaroltok egy borravalo RP-ert

2014. szept. 1. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mire jó ez? Sokkal hamarabb szerzel xp-t hősökre, rúnákra mint amennyi idő alatt felhúzol meghívott accokkal.
2014. szept. 1. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kicsit félreértettétek. Nem 9x akarok még 10 reget 10 re, hanem 90 et a legnagyobb jutalomért, ami összesen 16 ezer RP , 22,5 ezer IP és 2db érdekes champ 2db klassz skinnel. Tudom sok idő, és inkább IP t kéne a nagyon farmolni, de ha a jutalom RPből leárazott champeket veszek, plusz az IP és a 2 champ skinnel, kb 3 x jobban megérné ugyanazzal az erőfeszítéssel. Ha nem gond azért örülnék még pár ember válaszának hogy biztosabb lehessek, és köszi az eddigi válaszokat :)
2014. szept. 1. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

10 db még nem cinkes, de a 90 már lehet gyanús lesz nekik. Annyi embert szerintem csak stream-erek tudnak már összehozni, ezért az már lehet feltűnne nekik. Különben a többiekkel egyetértek, nem éri meg az erőfeszítést. Mire eljutsz a 90 végére, jobb játékos nem biztos hogy leszel, mert mindig csak alacsony szintűekkel vagy összerakva azért hiába lesz skined, meg ilyenek, sajnos jobb nem leszel. Az a 975 RP nem elég? Nekem annyi is bővel elég lenne, hogy a 2 kedvenc skinemet megvegyem, több meg minek?

Amúgy ha rajtakapnak valószínűleg bannolják a main accodat, és nem kaphatod majd vissza.

2014. szept. 1. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:

mire felhuzol 90 accot nagy a valoszinusege hogy a jatekra is raunsz...

nagy idopocsekolas, de te tudod

2014. szept. 1. 18:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Megunni nem fogom, de nem a skinre hajtok. Sok skin tetszik és eddig megvettem kb 10 db hőst, többnyire 6.3 asok. Kb 4 hónapja játszok és van egy majdnem 30 as regem. Nem a skinek érdekelnek, hanem a hősök... Jelenleg kb 10 van a vásárlási listán, de hétről hétre egyre több kell. De így sincs rá IP, most is Azir re gyűjtök :(
2014. szept. 1. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
De nem értem 90 db új account 10-es szintre emelésével szerintem kapsz annyi IP-t, hogy megvehesd azokat. RP-t hülyeség champekre költeni, ha mondjuk...nem tudom saccra 25-30 meccsel összejön annyi hogy megvehess egy 6300-as champet :D
2014. szept. 2. 19:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, míg 1 db reget felviszek 10 re amin a 400 RP ből aktiválva van az XP boost, addig a nagyon kb 500 IP sem jönne (90% ban pontos számításaim szerint ^^), szóval 90 reg kb 40-45 ezer IP, ha nem kicsiket csinálok hanem ezidő alatt a nagyon vagyok, de ha 90 reget beváltom, 22.5 ezer IP, 2 db champ és 16 ezer RP jön, amiből ha leárazott hőst veszek, akár összesen 30-40 hős is simán megvan, ez kb a minimum :DD És szerintem ez kicsivel jobban megéri, de ezen a végleges kitiltásos dolgon tényleg elgondolkodtam és még filózok mivel éri meg a legjobban hőst szerezni :S
2014. szept. 3. 00:41
 9/10 anonim ***** válasza:

probald csak elvezni a jatekot, idovel lesz IP-d mindenre, es az accod is megmarad

a skin lenyegtelen, ha nagyon akarod akkor ne sajnald azt a par szaz forintot

2014. szept. 3. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Háát... Nem párszáz forint, hanem párszáz hrny. Jelen esetben asszem 100 ft 6 griveny. Nem vagyok valami gazdag, pont ezért érdekel ez az RP szerzési mód :/
2014. szept. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!