League of Legends illegális RP szerzés?
Üdv mindenkinek.
Arról lenne szó, hogy mennyire is büntetik azt, ha barátmeghívás rendszerben magadat hívod meg?
Én meghívtam magam 10x ezt bevallom... és a 975 RP t is bezsebeltem. De nem kaptam semmilyen büntetést sem. Sokan azt mondták, a Riot nem foglalkozik ezzel, sőt nekik ez azért hasznos mert minél több ugye a felhasználó, annál jobban csalogatják az embereket. Mondjuk egy szerver izgalmasabbnak tünik ha 10 millió felhasználója van, mintha 1 millió lenne. Az érdekelne, ha még kb 90 reget felhúzok, kaphatok érte bannt, ha igen milyet és ha nem, miért? Segítőkész és tapasztalt emberek válaszát várom, akár a 100% ban legálisan játszókét, akár a cinkesekét. Köszönöm előre.
a modszer illegalis, de nem nagyon fognak meg, max ha nagyon dicsekedsz vele, es akkor lottek az accountnak
viszont tobb accot nincs minek felhuzni, csak egyszer kapod
elegge nevetseges hogy mennyi idot rapazaroltok egy borravalo RP-ert
10 db még nem cinkes, de a 90 már lehet gyanús lesz nekik. Annyi embert szerintem csak stream-erek tudnak már összehozni, ezért az már lehet feltűnne nekik. Különben a többiekkel egyetértek, nem éri meg az erőfeszítést. Mire eljutsz a 90 végére, jobb játékos nem biztos hogy leszel, mert mindig csak alacsony szintűekkel vagy összerakva azért hiába lesz skined, meg ilyenek, sajnos jobb nem leszel. Az a 975 RP nem elég? Nekem annyi is bővel elég lenne, hogy a 2 kedvenc skinemet megvegyem, több meg minek?
Amúgy ha rajtakapnak valószínűleg bannolják a main accodat, és nem kaphatod majd vissza.
mire felhuzol 90 accot nagy a valoszinusege hogy a jatekra is raunsz...
nagy idopocsekolas, de te tudod
probald csak elvezni a jatekot, idovel lesz IP-d mindenre, es az accod is megmarad
a skin lenyegtelen, ha nagyon akarod akkor ne sajnald azt a par szaz forintot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!