Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány hozzám hasonló "elvetemül...

Hány hozzám hasonló "elvetemült" figura van, aki CSAK eredeti játékokkal játszik?

Figyelt kérdés

Az elvetemült természetesen idézőjeles, hisz ez a normális.

Kb 2007-ig én is letorrenteztem mindent, nem foglalkoztam eredeti szoftverekkel... semmi pénzem nem volt (8.osként)

Utána ebben az évben vettem (ballagási pénzből) egy Ps2-t, amihez járt 7 db eredeti játékszoftver. Mivel sokkal jobban tetszett a konzol mint a PC, így csak PS2-ztem (gyenge gépem volt). Kichippeltetni meg nem akartam, féltem hogy tönkre megy miatta. Így kb 4 év leforgása alatt 50 db. PS2 játékkal játszogattam.. Idővel nehézzé vált a PS2 játék beszerzése (leváltották őket PC-s Simsekre kb a helyi Tescoban), így egy kínkeserves űrkitöltő PS2 játék vásárlás helyett megvettem a The Suffering-et PC-re, egy lemezen rajta van mind a két rész. Utána a Far Cry PC-re... ezeket nagyon olcsónak találtam, sokkal olcsóbbnak mint a konzolra! És ezóta, 210 játékom van Steamen, 10+5 Originen/Uplayen, jópár lemezes verzió, és csak ezekkel játszom. Nincs sok jövedelmem, nem veszek megjelenéskor játékot, figyelem a leárazásokat, és néha külső oldalakról is szerzek be kulcsokat (pl kinguin.net).

Tavaly nagy vágyálmom volt egy játék, és 3 hónapig nem játszottam vele, mert nem akartam letölteni. Miután meglett eredetiben, örömtáncot jártam.. meg ugye kockultam.. :D

Szóval lényeg, van aki CSAK eredetivel tolja?

2014. dec. 27. 14:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Természetesen nem arra voltam kíváncsi (bár azt gondoltam hogy ez magától értetődő) hogy a világon hány ilyen ember van, mert az értelemszerűen nem megszámolható.

Nekem is klassz érzés, amikor megszerzek valamit, és nem csak a torrentről töltöm le. Egész franchise-kat ismertem meg, azért mert eredetibe megvettem (pl. régen letöltöttem a Ghost Recon-t, nem tetszett.. rá pár évre 600 ft-ért árulták, nem tudtam otthagyni, és MÁIG az egyik kedvenc játékom!)

2014. dec. 28. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én mindent letorrentezek és csak utána veszem meg de mostanában egyre többet veszek és tényleg jobb hogyha megvan fizikailag ezért nem szeretek steamról venni mert ott nincs meg fizikailag.
2014. dec. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!