Hány hozzám hasonló "elvetemült" figura van, aki CSAK eredeti játékokkal játszik?
Az elvetemült természetesen idézőjeles, hisz ez a normális.
Kb 2007-ig én is letorrenteztem mindent, nem foglalkoztam eredeti szoftverekkel... semmi pénzem nem volt (8.osként)
Utána ebben az évben vettem (ballagási pénzből) egy Ps2-t, amihez járt 7 db eredeti játékszoftver. Mivel sokkal jobban tetszett a konzol mint a PC, így csak PS2-ztem (gyenge gépem volt). Kichippeltetni meg nem akartam, féltem hogy tönkre megy miatta. Így kb 4 év leforgása alatt 50 db. PS2 játékkal játszogattam.. Idővel nehézzé vált a PS2 játék beszerzése (leváltották őket PC-s Simsekre kb a helyi Tescoban), így egy kínkeserves űrkitöltő PS2 játék vásárlás helyett megvettem a The Suffering-et PC-re, egy lemezen rajta van mind a két rész. Utána a Far Cry PC-re... ezeket nagyon olcsónak találtam, sokkal olcsóbbnak mint a konzolra! És ezóta, 210 játékom van Steamen, 10+5 Originen/Uplayen, jópár lemezes verzió, és csak ezekkel játszom. Nincs sok jövedelmem, nem veszek megjelenéskor játékot, figyelem a leárazásokat, és néha külső oldalakról is szerzek be kulcsokat (pl kinguin.net).
Tavaly nagy vágyálmom volt egy játék, és 3 hónapig nem játszottam vele, mert nem akartam letölteni. Miután meglett eredetiben, örömtáncot jártam.. meg ugye kockultam.. :D
Szóval lényeg, van aki CSAK eredetivel tolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!