Norbi201097 kérdése:
Age of Empires 3 magyarítás?
Figyelt kérdés
Megvetettem bátyámmal steam-en az Age of Empires 3 complete edition-t, letöltöttem feltelepítettem. Mivel én anaflabéta vagyok angolból kell egy magyarítás, le is szedtem a magyarítások portálról de amikor a magyarosítást telepítettem fel a játék nem lett magyar, sőt még hibás/bugos is lett. valami megoldás?2014. dec. 26. 16:13
11/12 RebelPrince válasza:
Sziasztok,
A megoldás :)
Hiába telepítettem a magyarítást nekem sem lett magyar a steames complete collection, aztán a következő kísérlettel sikerrel jártam (Ráment pár óra mire ez a lépés jött :) ) :
... STEAM steamapps common Age Of Empires 3 bin data stringtable.xml.XMB töröl (átnevezés is jó) és lám magyar lett a játék.
(Gondolom ez a kiegekre is igaz, de még nem próbáltam stringtableX.xml.XMB, stringtableY.xml.XMB) Lehet ezek az XMB-k a sima xml valamilyen változata ami, ha nincs meg csak akkor használja a sima xml-t a játék amit a magyarítás cserél.
12/12 A kérdező kommentje:
Uff jó régi ez is :D Egyébként összeírtam azt hiszem minden problémát anno, amivel találkoztam és megoldásokat, amit itt el lehet érni :)
2021. nov. 23. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!