Melyik játék ez? (ügyességi)
Figyelt kérdés
emlékszem hogy jó pár éve volt egy olyan játékom amiben különböző terep tárgyakon kellet átmászni,ugrani ahhoz hogy tovább jussunk.
Erre a bal és jobb kezünket kellet használni.
ha jól emlékszem akkor talán a bal kezünkkel tudtunk taszitani vagyis ugrani egy nagyot a jobbal pedig vonzani tárgyakat.
Ez a játék nagyon tetszett nekem annak idején és szeretnék egy kis nosztalgia kedvéért újra játszani vele csak az a baj hogy nem tudom a játék nevét.
Még annyit mondanék hogy a játékban voltak lézer akadályok valamint robbanó gázpalackok.
2014. dec. 26. 10:58
1/1 anonim válasza:
sajnálom nem tudom pedig én is játszottam ilyen jattékal nekem is tetszett én is játszanék vele újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!