A "Star Stable Online" játékban lehet valahogy ingyen "rider" - séget szerezni?
( A kódokat ismerem , most nem arra gondoltam . )
Inkább online , de a letölthető is jó lenne . Kb. egy hónapra vagy hasonló időkre . A válaszokat előre köszi :).
14/L
Szia Nem Lehet :/
Csalni meg nem nagyon jó mert letiltanak :/
Nem lehet! Valamint a kódok már nem léteznek. Ha nem akarsz sokat költeni a játékra, 9 napos ridert tudsz venni 330 Ft-ért.
Ez az "inkább online, de a letölthető is jó lenne" rész nekem nem tiszta, hogy itt ire is gondolsz.
A Star Stable Online az egy ONLINE játék, mint ahogy a nevében is benne van. Az a letöltés (ami nélkül nem enged játszani) csak arra jó, hogy az asztalról is be tudj lépni, de az is online lesz (mivel e-mail címet kér stb). Van igazából letölthető és telepíthető változat is, de az a "sima" Star Stable. Ott alapból hozzáférsz mindenhez, ingyenes és nincs benne riderség meg ilyenek.
Már egy ideje úgy van, hogyha egy új felhasználót csinálsz 3 (asziszem csak annyi) napig az vagy. Ezalatt az idő alatt tőled függ, hogy hányas szintig jutsz el. (nekem egyszer sikerült eljutni a 13-ig, csakhogy ehhez mind a három nap folyamatosan játszottam - szerintem hülyeség volt, de mindegy)
Ezután csak akkor válhatsz riderré ha befizetsz, vagy a sso készítői kiraknak egy códot amivel valamennyi napig azzá válhatsz. Volt már 7 meg több napos is.
Sziasztok 5-ös vagyok a jövőből xD
Visszavonom amit évekkel ezelőtt írtam, még anno telefonról vettem mindig ridert ott viszonylag olcsó volt. :D
Mostmár télleg nincs ez az opció, amit igazán sajnálok ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!