Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan szedhetném le az...

Galuska1 kérdése:

Honnan szedhetném le az Assassin's Creed Black Flag teljes patchet?

Figyelt kérdés
Megvettem eredetiben a játékot,de a frissítés mérete kifogott rajtam...A (kb) 6.5GB-os patchet 130kb/s -os maximum sebbességgel tudnám lefrissíteni,ami szünetnékül kb 1nap lenne,és időnkénti frissítéssel,nem tudom megoldani,mivel mindig előről kezdődik a patch. Nem szeretek ilyen dolgokhoz folyamodni,de tudnátok adni egy "torrent" vagy bármilyen másik linket CSAK a frissítésekkel,hogy ismerősömnél leszedhessem?(Továbbá egyáltalán működne,ha torrent fájlokat rakok az eredeti játék fájljai közé?)

2014. dec. 24. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget mondani...

Mivel az tört és crack van ahhoz is gondolom, nem biztos hogy működni fog.

Ha haverod nem lakik messze, és annyira rossz a neted, vidd el a géped és szedd le úgy.

2014. dec. 24. 16:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz,viszont ha mégis torrenttel próbálom,akkor egyessével szedjem le a patcheket és másoljam a játék mapájába,vagy bemásolhatom egyből az 1.06-ot(gondolom ez a legújabb)
2014. dec. 24. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyesével szedd le de nem bemásolni, feltelepíteni kell.

És crackelni nem mivel eredetibe van meg. De én nem így csinálnám lehet hogy nem fog működni.

2014. dec. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!