Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen simeket csináljak?...

Milyen simeket csináljak? (Sims 3. -ban)

Figyelt kérdés
Már rengeteg családot csináltam (én+álompasi,nagycsalád,gazdag család,kis család,szegény család,és mindig megunom)

2014. dec. 21. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Híres emberek? Te+híres ember? Különböző teremtményekből család (vámpír apa, tündér anya, dzsinn gyerek)?
2014. dec. 21. 23:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Vámpírokat,tündéreket hogyan tudok csinálni?
2014. dec. 22. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megvan a Természetfeletti erők kieg.
2014. dec. 22. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
ÓHHH hát az sajna nincsen meg. :(
2014. dec. 22. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tulajdonságok, munkák és nemzetiség (tudom, hogy nem lehet beállítani) alapján szoktam családokat készíteni. Vicces nagy olasz famíliát kövér macskával csinálni; vagy egy szakács apukát, újságíró anyukát; bugyuta, flörtölős, okostojás simeket. Tehát tulajdonságok és munkák.

Remélem segítettem!

2014. dec. 24. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

csinálj gonosz, undok simeket, akik maguknak valók, nincs humorérzékük, luzerek és rakd be őket egy háztartásba

mellé meg valami harapós kutyát

aztan figyeld mi történik :)

2014. dec. 24. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mondjuk most egy alapcsaláddal játszok (igaz, a 2-ben). De úgy kicsit nagyobb kihívás, hogy alapból megkreált simekkel játssz.
2014. dec. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!