Milyen simeket csináljak? (Sims 3. -ban)
Figyelt kérdés
Már rengeteg családot csináltam (én+álompasi,nagycsalád,gazdag család,kis család,szegény család,és mindig megunom)2014. dec. 21. 20:27
1/7 anonim válasza:
Híres emberek? Te+híres ember? Különböző teremtményekből család (vámpír apa, tündér anya, dzsinn gyerek)?
2/7 A kérdező kommentje:
Vámpírokat,tündéreket hogyan tudok csinálni?
2014. dec. 22. 07:52
3/7 anonim válasza:
Ha megvan a Természetfeletti erők kieg.
4/7 A kérdező kommentje:
ÓHHH hát az sajna nincsen meg. :(
2014. dec. 22. 16:41
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én tulajdonságok, munkák és nemzetiség (tudom, hogy nem lehet beállítani) alapján szoktam családokat készíteni. Vicces nagy olasz famíliát kövér macskával csinálni; vagy egy szakács apukát, újságíró anyukát; bugyuta, flörtölős, okostojás simeket. Tehát tulajdonságok és munkák.
Remélem segítettem!
6/7 anonim válasza:
csinálj gonosz, undok simeket, akik maguknak valók, nincs humorérzékük, luzerek és rakd be őket egy háztartásba
mellé meg valami harapós kutyát
aztan figyeld mi történik :)
7/7 anonim válasza:
Én mondjuk most egy alapcsaláddal játszok (igaz, a 2-ben). De úgy kicsit nagyobb kihívás, hogy alapból megkreált simekkel játssz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!